Courriere Organic Brandy V.S.O.P.

Courriere Organic Brandy V.S.O.P.

95 kr (nr. 380) Sprit Spanien
Finns i Systembolagets butiker Hitta närmaste butik

Upplev äkta fransk elegans med Courriere Brandy som lanseras 1 september! Denna utsökta brandy är en perfekt blandning av tradition och exklusivitet. Courriere Brandy är en ekologisk brandy som tillverkas och buteljeras i hjärtat av Frankrike. Med kombinationen av äkta hantverk och den varsamma framställningen får Courriere Brandy dess smakrika karaktär.

Smaken är en symfoni av elegans och komplexitet och har kryddiga toner med inslag av plommon, honung och ek. Servera den rumstempererad som avec eller som drinkingrediens. Vi föreslår klassiska cocktailen Sidecar, som med sin perfekta balans mellan citron och sötma passar perfekt i sensommarsolen:

1 drink:

6 cl Courriere Brandy

3 cl Cointreau

2 cl färskpressad citron

Skaka alla ingredienser med is och sila upp i ett kylt cocktailglas. Garnera med en skiva apelsinskal.

Skriv ut Köp på Systembolaget

Information

Alkoholhalt40%
Storlek200 ml
Förpackning

Detaljer

Antal/kolli24
FörslutningSkruvkork
Sockerhalt1,1 g/100 ml
Märkningar Ekologisk
Producent Compagnie Commerciale de Guyenne

Innehållet

SmakbeskrivningNyanserad, druvig smak med fatkaraktär och liten sötma, inslag av torkad frukt, nötter, pomerans, vanilj och farinsocker.
Passar tillServeras vid rumstemperatur som avec eller används som drinkingrediens.

Om Spanien

Spanien är världens tredje största vinland efter Italien och Frankrike. Man har satsat stora investeringar i både nya och gamla vingårdar och Spaniens traditionellt låga skördeuttag beror på det extremt torra klimatet – kalla vintrar och mycket varma torra somrar.