Glitter Fisk Diamond

Glitter Fisk Diamond

195 kr (156,00 kr) (nr. 83319) Sprit

GLITTER FISK DIAMOND är en skimrande likör med smak av somrig fläder och lime. Perfekt komponent att använda i dina drinkar för både smak och ett glittersprakande utseende #makeyourdrinkglitter

Det vackra glittret i flaskan är tillverkat av ett ofarligt och smaklöst färgämne som heter Candurin. Ämnet används i en rad olika livsmedel så som godis, läsk, tuggummi och kosttillskott. Glittret består av ett färgämne, Titanoxid, och en bärare för färgämnet, Kaliumaluminiumsilikat – som båda är godkända av Livsmedelsverket.

Skriv ut Köp på Systembolaget

Information

Alkoholhalt15%
Storlek700 ml
Förpackning

Detaljer

Antal/kolli6
FörslutningSkruvkork
Producent United Drinks

Innehållet

Om United Drinks

United Drinks är ett danskt familjeföretag som specialiserat sig på utveckling av spritprodukter med tyngdpunkt på shots. I början av 2000-talet fick företaget sitt stora genombrott med produkten Fish Shot som idag säljs i hela Norden och ett antal europeiska länder. Man står även bakom succén med Sour Fisk.

Övrigt

Livsmedelsverket 2019

E 171 – Titandioxid
Framställs ur titanhaltiga mineraler. Får användas till en rad livsmedel, t ex smaksatta syrade mjölkprodukter, läsk, desserter, glass, konfektyrer, tuggummi, konditorivaror, fiskrom, senap, soppor, såser, kosttillskott, spritdrycker, dekoration och överdrag, vissa frukostflingor, smaksatt smältost, gräddersättningsmedel och nudlar.
E-nummer: E 171
Typ: Färgämne
Färg: Vit

E 555 – Kaliumaluminiumsilikat
Salt av kiselsyra. Förekommer naturligt. Får endast användas som bärare till vissa färgämnen.
E-nummer: E 555
Typ: Övriga tillsatser